Berger Gard Heading
Berger Gard's main building

Welcome

The Farm and Owners
The Agricultural Productions
Farm-hotel (G�rdshotell)
Aastad Impulse Centre (Aastad g�rd og Impulssenter)
Address and directions

Send mail to: Berger Gard


Page Designed by Eivind Skjulestad (eivindskjulestad@hotmail.com)
I dag bag vurderingen er om Marc Jacobs Stam skinn hndtaske. Ett av t? Bag Marc Jacobs. Inspirert av den populære kanadiske modellen Jessica Stam bag er så stor som navnet indikerer. Den har også mange smarte bermtheder toting den rundt. Selvfølgelig er det iøynefallende bag tar kaka for meg., jeg elsker det.

  Marc Jacobs Stam Bag frst landet på rullebanen tilbake på Marc Jacobs høsten 2005 viser. Selv om det ble utgitt år siden, i øyeblikket er det fortsatt et godt kjent navn som Chloe Paddington, Fendi Spy Bag og Balenciaga City Bag. Selv om det er en lang venteliste på verdensbasis. Som du vet, mote trend oppdatert hver dag, så det tar sdaN en viktig status i moteindustrien? La oss se på sammen.

  N, appell av denne posen manifesterer i sin vattert kornet skinn, rammekonstruksjon, og avtakbar antikk messing kjede stropp. Videre er den utstyrt med store Marc Jacobsinscribed kyss lås ls. Posen har en urban moderne utseende deltager med en vintage Marc Jacobs vri. Hvis du ønsker, kan du også bruke doble lær hå coach vesker;ndtak å bre det. P fronten er det en glidelås flat lomme. Den mler 13,5311353. Du vil finnes det ingen klar brann p Stam. Ja, båret designerens navn på små detaljer. Isr den antikke messing tone, holder posen blir for skinnende og høyt, men det er obsolutely ikke et særlig person som ønsker å blande inn en menneskemngde. Jeg er sikker på at du vil få mange blikk når du er Bror rundt.

  Marc Jacobs Stam lær replica hndtasker kommer i en rekke farger, inkludert sølv, cyan, rødt og oransje Hver . Farge har en stil alle sine egne. Mange ivrige fashionistas mer enn verden bruker tiden sin på å diskutere på coach utdanning; lengden hvilken farge Stam de skal KBE. Hva med deg?

  Heldigvis er tilgjengelig på vår på coach utdannelse; linje lagre disse Marc Jacobs falske designer vesker, og vi tilbyr dette Stam p $ 169, noe som er betydelig mindre enn ferdig den autentiske seg. Du ville ikke g galt med Master kopi hndtaske, tro meg.

  Tags: designer replica hndtasker, falske designer vesker, Marc Jacobs kopi hndtasker, Marc Jacobs Stam, kopi hndtaskeguess klokke
guess vesker nettbutikk
guess bags
coach vesker oslo